1º PLATOS
PAELLA DE BOGAVANTE Y MARISCO
PAELLA DE LLAMÀNTOL I MARISC
O
ROLLITOS DE CARPACCIO DE BACALAO, PIMIENTO ASADO ESCALIBADO Y ANCHOAS DE L'ESCALA ADEREZADO CON ACEITE DE NUECES Y PIÑONES
ROTLLETS DE CARPACCIO DE BACALLÀ, PEBROT ROSTIT ESCALIVAT I ANXOVES DE L'ESCALA AMANIT AMB OLI DE NOUS I PINYONS
O
PLATO JAMÓN IBÉRICO CON PAN DE COCA
PLAT PERNIL IBÈRIC AMB PA DE COCA
O
MILHOJAS DE PULPO, CARPACCIO DE BACALAO, SALMÓN AHUMADO Y ANCHOAS DE L'ESCALA ADEREZADO CON VINAGRETA DE MIEL Y MOSTAZA DE DIJON
MILFULLS DE POP, CARPACCIO DE BACALLÀ, SALMÓ FUMAT I ANXOVES DE L'ESCALA AMANIT AMB VINAGRETA DE MEL I MOSTASSA DE DIJON
O
CANELONES DE CARRILLERA DE TERNERA E IDIAZÁBAL GRATINADOS CON BOUQUET DE ENSALADA FRESCA
CANELONS DE GALTA DE VEDELLA I IDIAZÀBAL GRATINATS AMB BOUQUET D’AMANIDA FRESCA
2º PLATOS
SOLOMILLO DE TERNERA GALLEGA BRASA CON CORONA DE FOIE Y REDUCCIÓN DE PEDRO XOMENEZ
FILET DE VEDELLA GALLEGA BRASA AMB CORONA DE FOIE I REDUCCIÓ DE PEDRO XIMENEZ
O
RODABALLO FRESCOS RELLENO DE ESPINACAS Y GAMBAS CON REDUCCIÓN DE SAKE Y SOJA O A LA PLANCHA CON GAMBAS
TURBOT FRESCOS FARICTS D'ESPINACS I GAMBES AMB REDUCCIÓ DE SAKE I SOJA O A LA PLANXA AMB GAMBES
O
COSTILLAS DE CABRITO A LA MILANESA CON ERIZOS DE PATATA CONFITADA Y CHIPS DE ALCACHOFAS NATURALES
COSTELLES DE CABRIT A LA MILANESA AMB ERIÇONS DE PATATES CONFITADES I XIPS DE CARXOFES NATURALS
O
LOMO DE BACALAO A LA LLAUNA CON GAMBAS Y AJOS TIERNO SOBRE LECHO DE PARMENTIER
+ CRUJIENTE
LLOM DE BACALLÀ A LA LLAUNA AMB GAMBES I ALL TENDRES SOBRE LLIT DE PARMENTIER
+ CRUIXENT
POSTRES
SORBETE DE MANDARINA CON MENTA O LÁMINAS DE PIÑA CON CREMA QUEMADA O CULAN DE CHOCOLATE O SORBETE DE LIMÓN Y MANGO
XARRUP DE MANDARINA AMB MENTA O LÀMINES DE PINYA AMB CREMA CREMADA O COULAND DE XOCOLATA O XARRUP DE LLIMONA I MANGO
BEBIDAS
VINO BLANCO//VI BLANC MARTIVILLÍ (verdejo);VINO TINTO//VI NEGRE GOTIM BRU (coster del segre) CAFÉ
PRECIO// PREU: 65 € IVA INCLUIDO//INCLÒS